Обавештење за избеглице из Босне и Херцеговине

Обавештавамо вас да је Фонд за пружање помоћи избеглим, прогнаним и расељеним лицима АП Војводине отворио канцеларију за пружање информација о упису имовине у БиХ.

Наиме, у Босни и Херцеговини је у току спровођење пројекта сређивања катастра и земљишних књига који финансира Светска банка. Свака општина повремено расписује јавни позив за одређене катастарске општине у коме позива власнике некретнина да у року од 60 дана пријаве и упишу своју имовину.

Позив - Дани Општине Бачка Топола 2018

Обавештавамо месне заједнице, установе културе и цивилне организације да ће се манифестацијa »ДАНИ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА 2018« одржати од 7. до 16. септембра 2018. године.

У циљу усклађивања програма позивамо све организације, које планирају организацију програма у овом периоду, да доставе план тог/тих програма најкасније до 08. јуна 2018. године на е-маил адресу: predsednistvo@btopola.org.rs као и поштанским путем на адресу:

Обавештење о сузбијању крпеља на територији Општине Бачка Топола

Обавештавамо грађане да ће у периоду од 23.04.2018.год. до 06.05.2018.год. предузеће „Орис“ доо Сомбор извршити сузбијање крпеља на зеленим површинама на граду и насељеним местима територије Општине Бачка Топола. Третман ће се спроводити препаратима на бази активне материје ламбда цихалотрин и циперметрин. Третманом ће бити обухваћене зелене површине у граду и насељима као и излетишта ван насеља.  Молимо пчеларе да у периоду вршења третмана заштите или изместе своје кошнице.