A község díjazottjai

A Pro Urbe díjat a Községi Képviselő-testület 2002 óta adományozza természetes és jogi személyeknek, melyek tevékenysége vagy életműve hozzájárult Topolya község fejlődéséhez, a hagyományok őrzéséhez, hírnév kialakulásához, illetve az oktatáshoz, művelődési élethez, művészethez, testneveléshez, környezetfejlesztéshez s másfajta alkotói tevékenységhez Topolya község területén. E díjat minden évben, Topolya község napjának alkalmával ítélik oda.

+ Pro urbe díjat kiérdemeltek névsora >>


Topolya községi elnöke 2007 óta plaketteket és köszönőleveleket adományoz. A község plakettje és köszönőlevele Topolya község elismerését jelképezi, az elért eredmények, önzetlen törekvés és Topolya község életének minden területéhez való hozzájárulás jutalmaként. A plaketteket és köszönőleveleket minden évben, Topolya község napjának alkalmával ítélik oda.

+ Plakettet kiérdemeltek névsora >>

+ Köszönőlevelet kiérdemeltek névsora >>


A Nagyapáti Kukac Péter képzőművészeti díjat a képzőművészet területén, az előző években elért jelentős eredményekért ítélik oda, mégpedig: festőknek, grafikusoknak, szobrászoknak, képzőművészeti tanároknak és kritikusoknak. A képzőművészeti díjat minden évben, Topolya község napjának alkalmával ítélik oda.

+ A Nagyapáti Kukac Péter díj díjazottjai >>