Új szolgáltatás érhető el Topolya községben a fogyatékossággal élő személyek számára

Topolya község polgárai 2022. február 3-tól az eUprava portálon keresztül, valamint Topolya Községi Közigazgatási Hivatala ügyfélszolgálatánál kérelmezhetik a parkolási igazolvány kiadását fogyatékossággal élő személyek számára.

A parkolási igazolvány Topolya község területén, valamint a Szerb Köztársaság területén érvényes, a fogyatékossággal élő személyek járművei számára fenntartott parkolóhelyeken. A parkolási igazolvány ingyenes, a parkolás időtartama nem korlátozott és univerzális. A kijelölt parkolóhelyek ingyenes használatát lehetővé tévő parkolási igazolványt Topolya Községi Közigazgatási Hivatala kommunális tevékenységekben illetékes osztálya adja ki, Topolya Községi Közigazgatási Hivatala harcos- és rokkantvédelmi szervezeti egységének végzése alapján.

Azoknak a személyeknek, akik érvényesíteni szeretnék az ingyenes parkolási igazolványra való jogukat, a kérelmet és a kísérő dokumentációt az eUprava portálon (https://euprava.gov.rs/usluge/7075) vagy Topolya Községi Közigazgatási Hivatala ügyfélszolgálatánál (Topolya, Tito marsall utca 30.) kell átadniuk. Bővebb információ a kritériumokról és a kérelemhez melléklendő dokumentumokról elérhető Topolya község honlapján: www.btopola.org.rs/sr/node/1827.