Skip to main content

Predškolska ustanova za decu "Bambi"

Zvaničnan naziv ustanova: Predškolska ustanova "Bambi"

Adresa: Dunavska 8. 24300 Bačka Topola

Broj telefona: 024/711-148

E-mail adresa: bambi@stcable.net

Internet stranica: bambiedu.rs 


Predškolska ustanova za decu Bambi iz Bačke Topola osnovana je u maju 1886.godine.Naša ustanova ima 13 pedagoških  jedinica 4 u gradu a 9 na naseljenih mesta na nivou opštine.

Predškolska ustanova Bambi konceptom svojih usluga u delatnosti predškolskog vaspitanja i obrazovanja stvara porodično okruženje za odrastanje svakog deteta. Motivisani zaposleni su najveće uporište,izvor ideja i pokretačka snaga naše Ustanove,koji roditeljima i deci treba da pruže osećaj sigurnosti adekvatnom primenom programa vaspitanja i obrazovanja.

Naš Moto :

Da postanemo sinonim za sigurno i srećno odrastanje svakog deteta,kako obezbeđivanjem adekvatnog okruženja odrastanja tako i uključivanjem najznačajnijeg aktera u životu deteta-roditelja. Uvođenjem inovativnih programa želimo da postanemo i centar spovođenja stručnih programa za svakog zaposlenog u delatnosti predškolskog vaspitanja i obrazovanja.

Vizija naše ustanove je da postanemo ustanova,koja može da obuhvati što veći broj dece sa svim svojim osobinostima ,koja rastu i razvijaju se u bogatoj i kvalitetnoj vaspitno-obrazovnoj sredini podsticajnoj za razvoj i napredovanje,uz aktivno učešće roditelja kao značajnog partnera u vaspitno-obrazovnom procesu i lokalne sredine, u atmosferi pozitivne profesionalne komunikacije i stručne kompetencije zaposlenih. Stalna težnja u dostizanju multikulturalnih ciljeva.Svako dete ima jednake šanse za rast ,razvoj i napredovanje.