Skip to main content

Пољочуварска служба

Редни бројКатастарска ОпштинаБрој Телефона
1.Гунарош061/2605067
2.Мали Београд061/2605025
3.Његошево061/2605069
4.Бачка Топола061/2605073
5.Ново Орахово061/2605075
6.Стара Моравица061/2605078
7.Горња Рогатица061/2605027
8.Бајша061/2605081
9.Пачир061/2605024
10.Кординатор061/2604704