Értesítés – péntektől pályázhatnak a beszállító és kivitelező cégek Topolya községben

Az energiahatékonyságot ösztönző pályázat keretében Topolya község Önkormányzata 2022. május 27-én, pénteken jelenteti meg a pályázatot a beszállító és a munkálatokat kivitelező cégek számára. A pályázati kiírás Topolya község honlapján, az alábbi linken lesz elérhető: https://www.btopola.org.rs/hu/konkursi_hu.

Felhívás – Topolyai Napok 2022

Értesítjük a helyi közösségeket, intézményeket és a civil szervezeteket, hogy a TOPOLYAI NAPOK 2022 ünnepségsorozatot 2022. szeptember 9-e és 18-a között rendezzük meg. Az események összehangolása érdekében, várjuk a szervezetek jelentkezését, akik terveznek rendezvényt a Topolyai Napok 2022 keretében, és szeretnék, ha a hivatalos plakáton is feltüntetnék rendezvényüket.

Értesítést tesz közzé a Pro Urbe Díjra való jelölésre a 2022-es évben

Pro Urbe elismerésben olyan természetes és jogi személyek részesülhetnek, akiknek tevékenysége vagy életműve hozzájárult Topolya község fejlődéséhez, a hagyományok megőrzéséhez, az oktatás, a művelődési élet, és a testnevelés érvényesüléséhez, valamint általános fejlődéséhez, továbbá a környezetvédelem és az alkotótevékenység egyéb formáihoz Topolya község területén.

            A Pro Urbe Díj odaítélésére javaslatot tehetnek polgárok, jogi személyek.

            A jelöléseket A Díjakat és Elismeréseket Odaítélő Bizottsághoz kell benyújtani 2022. június 1-jéig.