Ugrás a tartalomra

Értesítések

Desni baner

A képzésre meghívott számlálóbiztos jelöltek végleges listája

A képzésre meghívott jelentkezők végleges névsorát településenként/klaszterenként teszik közzé, azon településen/városon/községen belül, amelyre a jelentkezők jelentkeztek. A jelentkezőket lakóhelyük szerinti települések, azaz klaszterek szerint csoportosítják (két vagy több kisebb település egy klaszterbe kerül), és a jelentkezésben és az interjún megadott adatok alapján összesített pontszámuk alapján rangsorolják őket. 

Topolya Község Energiahatékonysági Helyi Információs Központja

A polgárok, azaz Topolya község területén lévő családi házak és lakások energetikai felújítását célzó intézkedések végrehajtásában részt vevő, a Tiszta energia és energiahatékonyság Szerbia polgárai számára elnevezésű projekt keretében történő társfinanszírozás iránt érdeklődő felek az eljárás menetével és az egyes ügyekkel kapcsolatban Topolya Községhez az alábbi elérhetőségeken kaphatnak további információkat:

Értesítés a mezőgazdasági földterületek termőképességének elemzése utáni költségek Topolya község költségvetésének terhére történő megtérítésére való jog érvényesítését kérelmezők számára

         Topolya Községi Tanácsa 2023. 07. 14-i ülésén meghozta a Szabályzatot a mezőgazdasági területek termőképességének elemzése költségeinek megtérítésére való jog gyakorlásának feltételeiről és eljárásáról Topolya község költségvetése terhére (Topolya Község Hivatalos Lapja, 16/2023. szám).