Értesítés pszichológiai segítségnyújtásról

            A kihirdetett rendkívüli állapottal összhangban, értesítjük Önöket, hogy Topolya Községi Szociális Védelmi Központja telefonvonalat létesített annak érdekében, hogy pszichológiai segítséget nyújtson a polgároknak a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben.

Értesítés a mozgásképtelen személyeket ápoló és gondozó polgárok számára

Értesítjük Topolya község polgárait, hogy a mozgásképtelen vagy mozgásukban korlátozott személyeket, családtagokat ápoló és gondozó polgárok kérelmezhetik igazolás kiadását, amelynek alapján lehetővé válik számukra, hogy folyamatosan – 24 órában elérhetőek legyenek az említett személyek számára.

Az igazolás kiadására vonatkozó kérelem benyújtásához az űrlap letölthető a www.btopola.org.rs honlap E-szolgáltatás rovatában, de a polgárok beadványait akkor is feldolgozzuk, ha nem az előírt űrlapon nyújtották be.

Fontos telefonszámok

Fontos telefonszámok

A járványügyi szolgálat telefonszámai

Az egészségügyi minisztérium külön száma

a koronavírussal kapcsolatos kérdésekre:

064 8945 235

Dr. Milan Jovanović Batut

Szerbiai Közegészségügyi Intézet:

011 2684 566

Az Egészségház fontos telefonszámai:

Értesítés polgároknak

Értesítjük Topolya község polgárait, hogy Topolya Községi Közigazgatási Hivatala, a Szerb Köztársaság Kormányának 53-2561/2020 számú, 2020. március 16-i záradéka alapján, írásban vagy elektronikus posta útján, illetve telefonon keresztül végzi azokat a teendőket, amelyeket az ügyfelekkel való személyes kapcsolattartás által végzett.

Az előírt űrlapok elérhetőek a www.btopola.org.rs címen, az E-szolgáltatás rovatban, de a polgárok írásos beadványait akkor is feldolgozzuk, ha nem az előírt űrlapokon nyújtják be.