Ugrás a tartalomra

Hírek-Galéria

Desni baner

További 100 ezer dinár támogatás az önkéntes tűzoltó testületeknek

Szatmári Adrián, Topolya község elnöke 100 ezer dinárról szóló támogatási szerződést írt alá a községi önkéntes tűzoltó egyesületek képviselőjével. A polgári védelemre vonatkozó határozat alapján, melynek fontos részét képezik az önkéntes tűzoltók is, akik bármilyen rendkívüli- és katasztrófahelyzetben mozgósíthatók, kötötték meg ezeket a szerződéseket. Ezáltal a civil pályázaton elnyert támogatás mellett, további támogatásban részesülhetnek, melyet képzésekre és felszerelésük fejlesztésére fordíthatnak.

Idén is támogatja az önkormányzat a civil szervezeteket és a sportegyesületeket

Ebben az évben is támogatja a topolyai önkormányzat azokat a civil szervezeteket, amelyek a község területén végzik tevékenységüket. Ezen a pályázaton a vállalkozásfejlesztés, környezetvédelem, szociális- és gyermekvédelem, vallás, lapkiadás, tűzvédelem, mezőgazdaság, műszaki és közlekedés területén, valamint a mezőgazdasági termelőknek adminisztratív-technikai segítséget nyújtó szervezetek pályázhattak. 119 ilyen projektet támogat a topolyai önkormányzat, összesen 34,4 millió dinár értékben.

Értesítés a Bambi Iskoláskor Előtti Intézménybe való íratkozásról a 2024-2025-es iskolaévre

Értesítjük Önöket, hogy a topolyai Bambi Iskoláskor Előtti Intézménybe az iratkozás 2024. 04. 15-től 2024. 05. 10-ig tart.

A kérelmek és a kiegészítő dokumentáció beadási határideje: 2024. 04. 15-től és 2024. 05. 10-ig. 

            A 2018. március 1. és 2019. február 28. között született gyermekek számára kötelező az iratkozás.

Fásítás Topolya községben

A topolyai Önkormányzat és a Vajdaság Erdei Közvállalat jóvoltából az év első hónapjaiban faültetési akcióra kerül sor Topolya községben. Az akcióban az önkormányzat partnerei a helyi közösségek, az Arcus Környezetvédő Egyesület, a községbeli vadászegyesületek és társaságok, a Tó Környezetvédő és Sporthorgász-egyesület, valamint más civil szervezetek is.

Megtartották az Ifjúsági Sportjátékokat Topolyán

A Csáki Lajos Általános Iskola sportcsarnokában tartották meg az Ifjúsági Sportjátékok topolyai nyitóünnepségét. A rendezvényen részt vett Szatmári Adrián községi elnök, az önkormányzat tisztségviselői, a Csáki Lajos és a Nikola Tesla Általános Iskolák igazgatói, valamint Világos Adriana gerelyhajító-bajnok is, aki a versenyzőkkel közösen gyújtotta meg a barátság fáklyáját.