Ugrás a tartalomra

Az adóalanyok egyenlegének lekérdezése

Az ingatlanadóról és az egyéb forrásból származó állami bevételekről a helyi adóhatóság Egységes Információs Rendszerén keresztül egy kattintással elérhető információk állnak rendelkezésre az állampolgárok, a vállalkozások és az állam számára: https://www.lpa.gov.rs

Az lpa.gov.rs portál felhasználói 2020 augusztus 3. óta  egy új eljárás szerint jelentkeznek be, amely magában foglalja a felhasználók egyedi elektronikus identitásának használatát, amelyet az e-Uprava portál hoz létre. Az LPA Portal azon felhasználóinak, akik felhasználónevükkel és jelszavukkal jelentkeztek be, az alábbi linken található útmutatás: https://lpa.gov.rs/jisportal/assets/downloads/DvofaktorskaAutentikacija.pdf?t=200806  Az LPA Portal minősített elektronikus tanúsítvánnyal rendelkező felhasználói számára az utasítás megtalálhatók az alábbi linken: https://lpa.gov.rs/jisportal/assets/downloads/ElektronskiSertifikat.pdf?t=200806.

A polgárok a kétfaktoros hitelesítés (eID) paramétereit a helyi adóigazgatási ügyfélpultjánál is átvehetik, és így igénybe vehetik az LPA portálon az elektronikus közigazgatási szolgáltatásokat.