Ugrás a tartalomra

A képzésre meghívott számlálóbiztos jelöltek végleges listája

A képzésre meghívott jelentkezők végleges névsorát településenként/klaszterenként teszik közzé, azon településen/városon/községen belül, amelyre a jelentkezők jelentkeztek. A jelentkezőket lakóhelyük szerinti települések, azaz klaszterek szerint csoportosítják (két vagy több kisebb település egy klaszterbe kerül), és a jelentkezésben és az interjún megadott adatok alapján összesített pontszámuk alapján rangsorolják őket. 

A listán azok a jelöltek szerepelnek, akik benyújtották a dokumentumokat és sikeresen teljesítettek az interjún. A képzésre meghívott jelölteknél az utolsó előtti oszlopban az „Igen” jelzés található. 
A képzésre nem hívják meg azokat a jelentkezőket, akiknek az utolsó előtti oszlopában „Nem” szerepel. Szükség esetén ezek a jelentkezők egy későbbi időpontban is meghívhatók képzésre. A listán nem szerepelnek azon jelöltek, akiket:

- nem hívtak meg a dokumentáció benyújtására és interjúra 

- meghívtak, de nem jöttek el a dokumentáció átadásra és interjúra 

- az interjú után elálltak a számlálóbiztosi állástól 

- nem megfelelő/hiányos dokumentáció miatt kizártak. 

A végleges rangsor esetleges eltérése a korábban közzétett előzetes listához képest a benyújtott kifogások – fellebbezések – a számlálóbiztosok kiválasztásának eljárási rendje szerint végrehajtott eljárás következménye. 

Ranglista>>

Desni baner