Skip to main content

„Lake Fest” по трећи пут у Бачкој Тополи

Претходних година велику популарност је стекао фестивал „Lake Fest”, који се одржавао почетком лета. На полуострву Бачкотополског језера 22-ог и 23-ег јуна сви љубитељи забавне музике и посетиоци фестивала моћи ће да уживају у наступима популарних извођача.
Општина Бачка Топола је од почетка главни покровитељ манифестације, а с обзиром на успех и ове године ће допринети организацији манифестације. Адриан Сатмари, Председник општине, и Тамаш Бицок, власник фестивала, потписали су уговор о спонзорству. Сатмари је истакао да ова манифестација је веома значајна за општину, јер привлачи младе из целе Војводине у Бачку Тополу, повећавајући посећеност и популарност града. Он је додао да је фестивал организован и претходне две године, а примећено је да постаје све популарнији и да се повећава број посетилаца, па је донета одлука да и ове године подрже манифестацију. 
Организатор „Green Future Events” је већ најавио неке извођаче, међу којима су бенд „Tankcsapda“, као и њихова предгрупа „Phrenia”, која свира модерну електронску метал музику. Наравно, публика ће моћи да види и чује и низ других извођача, о чему ће заинтересовани бити благовремено информисани. Ове године фестивал почиње бесплатним нултим даном 21-ог јуна на обали језера, а наставља се током наредна два дана, 22-ог и 23-ег јуна. О најновијим вестима, осталим извођачима и наградних игара можете се информисати на страницама фестивала на друштвеним мрежама, а улазнице у претпродаји су већ доступни за куповину.

lake fest